جلسه کمیسیون مشترک برجام انتها یافت، گفتگوهای دیپلماتیک و رایزنی های فنی ادامه می یابد
به گزارش کتاب ارزان، در خاتمه نشست امروز کمیسیون مشترک برجام مقرر شد گفتگوهای دو و چندجانبه و همچنین رایزنی های فنی در روزهای آینده ادامه یافته و در صورت احتیاج کمیسیون مشترک بار دیگر تشکیل جلسه دهد.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، جلسه کمیسیون مشترک برجام که بعدازظهر امروز شنبه در سطح معاونین با حضور هیأت های ایران و گروه 1+4 در گرندهتل وین شروع شده بود، دقایقی پیش خاتمه یافت.
حاضرین در این نشست به آنالیز فرایند گفت وگوها در روزهای گذشته پرداخته و گزارش گروه های کارشناسی در مورد حوزه های تحریم و هسته ای را دریافت کردند.
در این نشست مقرر شد گفت وگوهای دو و چندجانبه و همچنین رایزنی های فنی در روزهای آینده ادامه یافته و در صورت احتیاج کمیسیون مشترک بار دیگر تشکیل جلسه دهد.
پیشتر معاون دبیرکل سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا که ریاست نشست امروز کمیسیون مشترک برجام را برعهده داشت، اعلام نمود که آنالیز نتیجه مذاکرات فشرده روزهای گذشته نشان می دهد که پیشرفت حاصل شده است.
.
منبع: خبرگزاری تسنیم