روش های بالا بردن سرعت اینترنت در ویندوز

به گزارش کتاب ارزان، کم بودن سرعت اینترنت همواره باعث کلافگی کاربران می گردد و شاید فکر نمایند که این پایین بودن سرعت از جانب اپراتور ارائه دهنده خدمات باشد؛ اما این مشکل در ویندوز دلایل گوناگونی دارد که ما سعی می کنیم چند دلیل مهم این کندی رابه شما آموزش دهیم.

روش های بالا بردن سرعت اینترنت در ویندوز

به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، سال ها پیش وقتی به اینترنت وصل می شدیم، انتظار پنج دقیقه ای یا بیشتر برای برقراری ارتباط کاملا معمول و طبیعی بود؛ اما امروزه وقتی بارگذاری یک صفحه بیش از چند ثانیه طول می کشد کلافه می شویم؛ در شرایطی که آنتن ضعیف است و تقریبا سیگنالی وجود ندارد، طبیعی است که صفحات دیر باز شوند و امکان اشتراک گذاری تصاویر در شبکه های اجتماعی وجود نداشته باشد؛ اما در مواردی که سیگنال وای فای قوی است، ولی همچنان صفحات دیر باز می شوند این بدان معناست که مسئله ای در برقراری ارتباط با مودم و یا سرعت اینترنت در ویندوز شما وجود دارد.

در این گزارش قصد داریم دلایل پایین آمدن سرعت اینترنت را آنالیز کرده و سه روش کاربردی را برای برطرف مشکل آن، به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

گام اول؛ آنالیز اجمالی اینترنت مورد استفاده

یکی از اولین دلایلی که ممکن است باعث نارضایتی شما از سرعت اینترنتتان گردد پایین بودن سرعت سرویس خریداری شده باشد یعنی سرعت اینترنت تان در حد استاندارد است، اما از آنجا که مثلا طرح خریداری شده شما دارای سرعت Kbps 512 است در نتیجه قابلیت دانلود و آپلود مناسبی را ندارد. برای برطرف این مشکل بهتر است با شرکت تأمین کننده اینترنت خود تماس بگیرید و بهترین طرح را متناسب با احتیاج خود تهیه کنید. بعد از این کار احتمالا شاهد افزایش محسوس سرعت اینترنت خود خواهید شد؛ هرچند که ممکن است در مقایسه با قبل، متحمل هزینه بیشتری شوید.

یکی دیگر از دلایل پایین بودن سرعت اینترنت در منزل، می تواند دور بودن از مودم وای فای باشد. گاهی برای خانه های عظیم، یک روتر به تنهایی پاسخگو نیست. در این موارد، ابتدا سعی کنید روتر را در مرکز خانه و در ارتفاع قرار دهید. در صورتی که همچنان سیگنال ضعیف بود، توصیه می گردد از تقویت کننده های سیگنال وای فای بهره ببرید و به شبکه مش رو بیاورید.

اگر روتر خود را سال ها پیش خریداری کرده اید، ممکن است روتر شما قدیمی شده و به جدیدترین استاندارد های ارتباطی مجهز نباشد. مثلا 802.11ac که سرعت بیشتری را ارائه می دهد در روتر های قدیمی پشتیبانی نمی گردد. بنابراین، توصیه می گردد مشخصات روتر خود را آنالیز کنید و در صورت لزوم روتر به روزتری تهیه کنید.

گام دوم؛ آنالیز سرعت اینترنت خریداری شده

اگر از مناسب بودن سرعت سرویس خریداری شده خود و همچنین سالم بودن مودم و روترتان مطمئن می باشید، ولی همچنان از پایین بودن سرعت دانلود و آپلود خود ناراضی هستید ابتدا باید چک کنید که آیا شرکت ارائه دهنده اینترنتتان به درستی سرویس را برای شما فعال کرده است یا خیر؟ برای اینکار بهتر است مراحل زیر را انجام دهید:

1- سایت های مختلفی به منظور آنالیز سرعت اینترنت مشترکین در دنیا تعبیه شده است که یکی از معتبرترین این سایت ها Speedtest می باشد. برای آنالیز سرعت اینترنت تان ابتدا وارد این سایت شوید.

برای اینکار تنها کافی است این بخش را کلیک کنید.

محیط سایت Speedtest

2- بعد از وارد شدن به این سایت باید تمام صفحات و دانلود هایی که در مرورگر و یا ابزار های دانلود خود وجود را کنسل نمایید و سپس بر روی گزینه GO کلیک نمایید.

3- بعد از فشردن گزینه GO و سپری شدن چند ثانیه، این سایت به صورت اتوماتیک سرویس اینترنت شما را شناسایی کرده و سرعت دانلود، آپلود و پینگ شما را نمایش می دهد.

نکته: توجه داشته باشید که سرعت اینترنت به طور مداوم یکسان نخواهد بود، اما سرعت اتصال شما حداقل باید همان چیزی باشد که سرویس اینترنت شما ادعا می نماید. در صورتی که سرعت اینترنتتان از آنچه که خریداری کرده اید بسیار پایین تر باشد برای برطرف مشکل خود بهتر است با شرکت ارائه دهنده سرویس تان تماس گرفته و برای برطرف مشکل اقدام نمایید.

اگر بعد از آنالیز سرعت اینترنت تان و مطمئن شدن از مناسب بودن آن، همچنان از سرعت دانلود و آپلود آن ناراضی هستید در ادامه سه روش ساده برای اصلاح تنطیمات ویندوزتان به شما آموزش خواهیم داد که باعث می گردد مسائل سرعت اینترنت تان حل گردد:

روش اول: اصطلاح پهنای باند رزرو شده در ویندوز

ویندوز به طور پیش فرض مقداری از پهنای باند را برای برنامه و عملکرد مورد احتیاج خود نگه می دارد. می توانید پهنای باند قابل رزرو را از Group Policy Editor محدود کنید. در ادامه نحوه دسترسی به تنظیمات پهنای باند قابل رزرو در ویندوز 7 را به شما آموزش می دهیم.

1- از منوی Start در بخش Search کلمه Run را تایپ نمایید.

2- در منوی باز شده عبارت Gpedit.msc را تایپ نمایید و سپس OK را فشار دهید.

3- اکنون باید پنجره Local Group Policy Editor را مشاهده کنید.

4- جهت زیر را طی کنید:

Computer Configuration >> Administrative Templates >> Network >> QoS Packet Scheduler >> Limit reservable bandwidth

5- وقتی روی Limit reservable bandwidth کلیک می کنید، پنجره جدیدی باز می گردد، گزینه Not Configured باید فعال باشد.

6- شرایط را به Enabled تغییر دهید و Bandwidth limit را به صفر کاهش دهید.

روش دوم: محتویات پوشه TEMP را پاک کنید

وقتی پوشه Temp بیش از حد پر می گردد با گذشت زمان روی سرعت مرورگر شما تاثیر می گذارد. در ادامه نحوه پاک کردن پوشه Temp را آنالیز می کنیم.

1- از منوی Start در بخش Search کلمه Run را تایپ نمایید.

2- در پنجره باز شده عبارت ٪ Temp ٪ را تایپ کرده و OK را فشار دهید.

3- در پنجره باز شده با انتخاب کلید های Ctrl+a تمام محتویات پوشه را انتخاب کرده و سپس تمام آن ها را با زدن دکمه Delete پاک نمایید.

روش سوم: غیر فعال کردن به روزرسانی اتوماتیک

برای غیر فعال کردن آپدیت اتوماتیک مراحل زیر را طی کنید.

1- وارد بخش Control Panel شوید.

2- به قسمت Windows Update رفته و از نوار سمت چپ گزینه Change Settings را انتخاب کنید.

3- بعد از آن Never Check For Updates را فعال کنید.

با استفاده از سه روش فوق شما به راحتی می توانید سرعت اینترنت خود را افزایش داده و مسئله ای برای دانلود و آپلود اطلاعات تان نداشته باشید. امیدواریم که این ترفند برای شما مفید واقع شده باشد. در صورتی که مسئله ای در مورد این آموزش دارید یا راه چاره جالب تری می شناسید می توانید به وسیله دیدگاه ها با کاربران خبرگزاری علم و فناوری مطرح نماید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 10 تیر 1400 بروزرسانی: 10 تیر 1400 گردآورنده: discountbook.ir شناسه مطلب: 1712

به "روش های بالا بردن سرعت اینترنت در ویندوز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روش های بالا بردن سرعت اینترنت در ویندوز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید