باکس آفیس؛ فیلم های ضعیف اما برنده گیشه
به گزارش کتاب ارزان، فروش فیلم انتقام جویان: انتها بازی در باکس آفیس جهانی به دو میلیارد دلار رسید و برای دومین هفته حاکم بلامنازع سینماها بود. فقط دوازده روز از پخش جهانی انتقام جویان: انتها بازی گذشته و فیلم توانسته همین الان لقب دومین فیلم پرفروش تاریخ سینما را با 2 میلیارد دلار فروش به خودش اختصاص بدهد. در گیشه داخلی سینماهای آمریکا هم فروش فیلم به 619 میلیون دلار رسیده است. فیلم مزاحم هم در رده دوم نهاده شد.

در درخشش فیلم انتقام جویان: خاتمه بازی سه فیلم جدیدی که این هفته اکران شدند از جمله مزاحم (Intruder the)، لانگ شات (Long Shot) از کمپانی لاینزگیت و عروسک های زشت (UglyDolls) تحت الشعاع نهاده شدند. هر چند فیلم مزاحم خوب فروخت اما دو فیلم دیگر پایین تر از حد انتظار ظاهر شدند.
با فروش تقریبی 145.8 میلیون دلار انتقام جویان: خاتمه بازی فقط کمی فاصله داشت تا به رکورد 149.2 میلیون دلاری هفته دوم جنگ ستارگان: نیرو برمی خیزد برسد. اما به نظر می رسد که دیزنی باید محتاط تر عمل کند. امروز تعیین می گردد که فیلم آیا رکورد جنگ ستارگان: نیرو برمی خیزد را می زند یا نه. اما حتی بدون زدن آن رکورد هم فیلم انتقام جویان: خاتمه بازی 620 میلیون دلار در گیشه های داخلی سینمای آمریکا فروخته است و بعد از فقط ده روز اکران در حال حاضر تبدیل به نهمین فیلم پرفروش کل تاریخ سینما شده است. با توجه به شیب صعودی فیلم سخت است که ببینیم تا کجا می تواند فروش کند اما رسیدن به رقم 900 میلیون دلار دور از انتظار نیست.
در بازارهای بین المللی انتقام جویان: خاتمه بازی 282 میلیون دیگر از سینماهای کشورهای خارج از آمریکا به فروش اش اضافه نمود. فیلم 600 میلیون فاصله دارد تا خودش را به آواتار برساند. انتقام جویان: خاتمه بازی در عرض یازده روز به فروش کلی 2 میلیارد دلار رسید. عددی که 47 روز طول کشید تا آواتار به آن برسد.
همچنان پرفروش ترین بازار دنیای انتقام جویان: خاتمه بازی مربوط به چین است که بیش از 575 میلیون دلار در آن فروخت. انگلستان با 89.9 میلیون دلار بعد از چین در رتبه دوم واقع شده است. کره جنوبی با 82.1 میلیون در پی آنهاست و مکزیک با فروش 61.6 و برزیل با 56.3 میلیون دلار جایگاه های بعدی را به خودشان اختصاص داده اند.
در میان صدرنشینان جدول فروش باید به فیلم مزاحم هم اشاره نمود. دئون تیلور کارگردان این فیلم است. این درام اسرارآمیز ترسناک داستان یک زوج جوان را روایت می نماید که خانه زیبایی می خرند که چند هکتار زمین دارد اما متوجه می شوند مردی که زمین را به آنها فروخته قصد بیرون رفتن از زمین را ندارد.
فیلم از نمایش در 2222 سالن سینما 11 میلیون دلار فروش داشته است. تماشاگران در سایت سینمااسکور به آن امتیاز B- داده اند و منتقدان در متاکریتیک آنقدر فیلم را ضعیف ارزیابی نموده اند که امتیاز 38 از 100 را کسب نموده است. 53 درصد از جمعیت تماشاگران فیلم زنان بوده اند و 68 درصد از بینندگان 25 سال به بالا داشته اند. انتظار استودیو این بود که فیلم در افتتاحیه اش نه میلیون دلار بفروشد اما بهتر از حد انتظار آنها ظاهر شد.
منتقدان گفته اند که فیلم بیشتر از حد تصور سطحی است و داستانش پیچ و خم زیادی ندارد. البته اتفاقات زیادی می افتد اما هیچ کدام از آنها باورپذیر نیستند.
فیلم لانگ شات کمپانی لاینزگیت به نمایش عایدی و 10 میلیون دلار فروخت. فیلمی که با بودجه 40 میلیون دلاری فراوری شده است. فیلم در سومین رده پرفروش ها نهاده شد. بین فیلم هایی که تازه اکران شده اند روی لانگ شات نقدهای مثبت تری نوشته شده است. فیلمی که جاناتان لوین آن را ساخته و چارلیز ترون و ست روگن در این کمدی رومانتیک نقش های اول را بازی می نمایند. فرد فلارسکی بعد از مدت ها سراغ اولین عشق زندگی اش می رود، یکی از تاثیرگذارترین زنان دنیا به نام شارلوت. این زن می خواهد برای ریاست جمهوری اقدام کند و فرد را استخدام می نماید تا متن سخنرانی هایش را بنویسد.
56 درصد تماشاگران فیلم زنان بوده اند و 68 درصدشان را افراد 25 سال به بالا تشکیل می دهند. تماشاگران در سایت سینمااسکور به آن امتیاز B داده اند که به معنای میانه است.
منتقدان اما بیشتر از تماشاگران فیلم را دوست داشته اند و امتیاز 70 از 100 را به آن داده اند. یکی از منتقدان نوشته که این بازی برد بزرگ مثلث لوین، روگن و ترون است. آنها معادلات مرسوم را به چالش کشیدند تا یک فیلم پیروز بسازند که قابل چند بار تماشا باشد. فیلم بامزه، هوشمندانه، دارای سوژه درست و مهم تر از همه دقیقا چیزی است که در حال حاضر مردم به آن احتیاج دارند.
در بازارهای بین المللی فیلم در 22 کشور اکران شد و به فروش تقریبی 3.3 میلیون دلار دست پیدا کرد. انگلستان با فروش یک میلیون دلاری صدرنشین است. فیلم در بازارهای دنیای بعد از انتقام جویان: خاتمه بازی دومین فیلم پرفروش شده است. فیلم هفته آینده در فرانسه، بلژیک و اسپانیا اکران خواهد شد.
انیمیشن عروسک های زشت به فروش 8.5 میلیون دلار در افتتاحیه اش دست پیدا کرد. انیمیشنی که با بودجه ای بین 45 تا 53 میلیون دلار ساخته شده است. فیلم در 3652 سالن سینما به نمایش عایدیه است. تماشاگران در سینمااسکور به آن امتیاز B+ داده اند. 64 درصد تماشاگران این انیمیشن زنان بوده اند. کلی آزبری کارگردان این انیمیشن است. امتیاز متاکریتیک منتقدان به آن 39 از 100 است. منتقد اسلنت مگزین معتقد است که فیلم به خودی خود هیچ ارزشی ندارد و فقط بچه ها بعد از بیرون آمدن از سالن سینما نق می زنند که عروسک موردعلاقه شان را می خواهند.
در میان پنج فیلم صدرنشین جدول فروش کاپیتان مارول همچنان توانسته که جایگاه خودش را حفظ کند. فروش کل فیلم به 420.8 میلیون دلار رسیده است و ابرقهرمان دیگری که در جدول واقع شده است یعنی شزم! با فروش 135.2 میلیون دلار در رده هشتم نهاده شده است.
نام فیلم | هفته اکران | فروش آخر هفته | فروش کلی |
انتقام جویان: خاتمه بازی | 2 | 145.8 | 619.7 |
مزاحم | 1 | 11 | 11 |
لانگ شات | 1 | 10 | 10 |
عروسک های زشت | 1 | 8.5 | 8.5 |
کاپیتان مارول | 9 | 4.3 | 420.8 |
شکافتن | 3 | 3.9 | 33.2 |
نفرین لیوروینا | 3 | 3.5 | 48.1 |
شزم! | 5 | 2.5 | 135.2 |
کوچک | 4 | 1.5 | 38.6 |
دامبو | 6 | 1.4 | 109.7 |
باکس آفیس هفته گذشته:
منبع: دیجیکالا مگ