کلیسای جامع میلان، شگفت انگیزترین معماری مذهبی اروپا
به گزارش کتاب ارزان، مکان های مذهبی در سراسر تاریخ، بناهایی بوده اند که مردم سراسر دنیا برای شکوه و عظمتشان تمام سعی و هنر خود را به کار برده اند. مسجد، معابد و کلیساهای فراوانی در سراسر دنیا وجود دارند که اوج هنر و معماری دوران خود را به شکل شگفت انگیزی به نمایش درآورده و امروزه مکان های مهمی هستند برای آنالیز سبک و هنر معماری دوران تاریخی مختلف. در زمان حکومت پاپ و سیطره کلیساها بر اروپا، بناهای متعددی با ثروت بی حد و مرز پاپ ها ساخته شده که بسیاری از آن ها امروزه علاوه بر ارزش مذهبی، نشانه شگفت انگیزی از هنر معماری را در خود نگه داشته اند. کلیسای جامع میلان یکی از نمونه های دیدنی معماری بوده که می توان آن را یکی از دیدنی ترین کلیساهای اروپا دانست. در ادامه قصد داریم شما را علاوه بر تاریخچه کلیسای جامع میلان، با معماری کلیسای جامع میلان نیز آشنا کنیم.
جهت دریافت خدمات بازسازی آشپزخانه با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. از طراحی پلن بازسازی تا اجرای جز به جز بازسازی منزل، ویلا و ساختمان اداری تخصص ماست.
ساخت بزرگترین کلیسای جامع اروپا طی پنج قرن
شاید ذکر این نکته جالب باشد که کلیسای جامع میلان در مرکز این شهر دیده می گردد، اما در حقیقت شهر میلان گرداگرد این کلیسای شگفت انگیز بنا شد. در طی پنج قرن، هنرمندان بنام ایتالیایی و اروپایی کمر همت بسته اند تا شگفت انگیزترین بنای مذهبی اروپا را از لحاظ رعایت جزئیات معماری بنا نمایند. این بنای شگفت انگیز گوتیک که دارای مناره مخروطی 108.5 متری بوده، بر روی خود مجسمه ای طلایی به ارتفاع 4.16 متر دارد و ترکیبی است از سبک سنت های لومبارد و گوتیک. البته بدلیل حضور هنرمندان فراوانی از ایتالیا، آلمان و فرانسه و طول ساخت پانصد ساله، معماری کلیسای جامع میلان تبدیل به مجموعه ای از سبک های مختلف شده که این بنا را شگفت انگیزتر نموده است. معماری کلیسای جامع میلان که با سبک گوتیک ایجاد شده در دل خود سبک هایی چون باروک و نئوکلاسیک را هم جای داد. مناره های مخروطی این بنا که به سبک گوتیک بوده، در ماه اکتبر سال 1774 میلادی ساخته شده و نمای بیرونیش با 2245 مجسمه شگفت انگیز زینت یافت.
تاریخچه ساخت کلیسای جامع شهر میلان
تاریخ شروع بنای کلیسای جامع شهر میلان را می توان سال 1386 میلادی دانست. براساس تاریخچه کلیسای جامع میلان چنین عنوان شده که بزرگان مذهبی تصمیم گرفتند بر روی ویرانه های کلیسایی باستانی در همین مکان، بنایی شگفت انگیز را برپا نمایند. البته ساخت این کلیسای مقدس شده در سال 1418 میلادی به دلیل کمبود منابع اقتصادی و جریانات سیاسی به تاخیر افتاد و در سال های آخر قرن نوزده، ناپلئون بناپارت اقدام به ساخت نمای بیرونی کلیسای جامع میلان ایتالیا نمود و تقریبا آن را کامل کرد. این بنای شگفت انگیز در سال 1813 میلادی تکمیل شد، اما از سال 1570 میلادی به عنوان کلیسایی مذهبی استفاده گشت. اگر بخواهیم تاریخ دقیق خاتمه یافتن این مکان شگفت انگیز مذهبی را ثبت کنیم، باید به سال 1965 میلادی اشاره کنیم و مدت ساخت کلیسای جامع را به شش قرن افزایش دهیم. نکته جالب توجه این است که تمیز کردن، مرمت و درخشان کردن سنگ های این بنای زیبا طی یک پروژه پنج ساله که از سال 2002 میلادی شروع شد، طول کشید و می توان گفت که ساختش همچنان ادامه دارد.
معماری کلیسای جامع شهر میلان
وجود 135 مناره مخروطی و مجسمه های شگفت انگیزی که روی آن ها نصب شده اند، وقار و شکوه بی نظیری به این بنا داد. 33 پل چوبی بخش های مختلف این بام را به هم متصل نموده اند و رفتن بر بلندای این بنای تاریخی و شگفت انگیز می تواند منظره بدیعی از شهر میلان را به شما نشان دهد. داخل کلیسای جامع مملو از شاهکارهای هنری و آثار شگفت انگیزی است که از دیدنشان سیر نخواهید شد. وجود شش هزار مجسمه بی نظیر، این شگفتی را کامل کرد. شیشه های چشمگیر کلیسای جامع، نمای بیرونی این بنای شهر میلان را زیباتر نموده و سه پنجره رنگی موجود در تالارش، وسیع ترین پنجره های دنیا هستند.
کلیسای جامع شهر میلان ایتالیا، معجزه ای در تاریخ معماری دنیا
شاید تاجگذاری ناپلئون بناپارت در سال 1805 میلادی نقطه عطفی در تاریخ این بنای شگفت انگیز باشد، اما این کلیسا در دوران حوادث تاریخی دنیا، روزهای مهمی را به خود دید. یکی از بهترین قسمت های این بنا، در مرکزی آن بوده که از چهار در دیگر وسیع تر است. این در که با داستان هایی از زندگی حضرت مریم حکاکی شده و سبک گوتیک در آن به طور کامل به چشم می خورد، با داشتن نقوش زیبایی از گل ها، 37 تن وزن دارد. هر پنج در کلیسای جامع از جنس برنز هستند. برای دیدن این بنای مذهبی 600 ساله و توجه کردن به هنرهای قرون وسطایی، رویت مجسمه و هنرهای مذهبی، کافی است به شهر میلان سفر کنید و با پرداخت تنها 1 یورو، معجزه معماری اروپا را از نزدیک ببینید.
منبع: همگردی