طالبان به نیروهای خارجی در مورد عدم خروج از افغانستان هشدار داد
به گزارش کتاب ارزان، به گزارش خبرنگاران به نقل از الجزیره، گروه طالبان افغانستان روز جمعه نیروهای خارجی در این کشور آسیایی را تهدید کرد که در صورت عدم اجرای مفاد توافقنامه دولت آمریکا با طالبان مبنی بر خروج نیروهای نظامی خارجی تا یکم ماه مه، فعالیت های جهادی خود از سرمی گیرد.

این گروه در بیانیه ای که روز جمعه منتشر شد، خاطرنشان کرد که اگر ضرب الاجل یکم ماه مه رعایت نشود، طالبان مجبور خواهد شد که به مبارزه جهادی و مسلحانه خود علیه نیروهای خارجی تا آزادسازی افغانستان ادامه دهد.
این در حالی است که جو بایدن رئیس جمهور ایالات متحده روز پنج شنبه در نخستین کنفرانس خبری خود به صراحت گفت که خروج کامل نیروهای آمریکا از این کشور تا یکم ماه مه کاری سخت خواهد بود!
از سوی دیگر، قانونگذاران آلمان نیز شامگاه پنج شنبه (به وقت برلین) قانون جدیدی را تصویب کردند که به ارتش آلمان اجازه می دهد تا 1300 نیروی نظامی این کشور در پوشش نیروهای ناتو تا 31 ژانویه 2022 در خاک افغانستان باقی بمانند. گفتنی است که مصوبه کنونی برای عملیات نیروهای آلمان در خاک افغانستان تا انتها ماه مارس منقضی می شود.
منبع: خبرگزاری مهر