فرانسه: به نقطه اوج مبتلایان کرونا نزدیک می شویم کرونا در فرانسه؛ سردخانه فروشگاه مواد غذایی، محل نگهداری اجساد
به گزارش کتاب ارزان، اتحادیه یاری های عمومی - بیمارستان های پاریس (AP-HP) پیش بینی نموده، شیوع بیماری در ناحیه ایل دو فرانس در دوشنبه پیش رو(18 فروردین) به نقطه اوج خود خواهد رسید.
جهت دریافت خدمات طراحی پلان ویلا با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. گروه آبان با سالهای تجربه طراحی معماری و ساخت و مشارکت در پروژه های کوچک و بزرگ بهترین انتخاب جهت مشاوره و اجرا میباشد.
ژان پل میرا (Jean-Paul Mira) رئیس بخش مراقبت های ویژه بیمارستان کوشن(Cochin) در پاریس می گوید همه ما منتظر انتها هفته هستیم. این به آن معناست که روز ششم آوریل، دوشنبه 18 فروردین، به مثابه اوج ابتلاست و از این تاریخ به بعد فرایند صعودی ابتلا به کرونا متوقف خواهد شد.
رادیو بین المللی فرانسه(ار.اف.ای) نیز در این زمینه اظهار داشت، به همین منظور تدابیر گسترده ای برای انتقال بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه از این منطقه به دیگر مناطق در جریان است تا تخت های خالی لازم در روزهای آینده در دسترس بیماران و کادر درمانی باشد.
طبق تازه ترین آمار اعلام شده از سوی ژروم سالومون مدیرکل بهداشت عمومی فرانسه، شمار بیماران بستری شده در بخش مراقبت های ویژه پزشکی بیمارستان های فرانسه تا آدینه شب به 6 هزار و 662 نفر افزایش یافته که بیش از نیمی از این تعداد در نواحی ایل دو فرانس و گراند اِست بستری هستند که دو کانون عمده شیوع کرونا محسوب می شوند.
آمار ارائه شده از سوی وزارت بهداشت فرانسه نشان می دهد ایل دو فرانس با 10 هزار و 824 بیمار بستری از جمله 2 هزار و 375 نفر در بخش مراقبت های ویژه، مهمترین کانون شیوع بیکاری در این کشور است و نواحی گراند اِست در شرق، اوورنی رُن آلپ در مرکز و او دو فرانس در شمال از این نظر در رده های بعدی قرار گرفته اند.
در همین ارتباط، وزارت ارتش فرانسه روز آدینه اظهار داشت، نیروی هوایی این کشور دو ففرایند هواپیما و پنج بالگرد حمل و نقل برای این منظور تدارک دیده تا انتها هفته جاری 150 بیمار دیگر را از بیمارستان های پاریس به دیگر مناطق انتقال دهند.
بر اساس اظهارات مقام های بلندپایه فرانسه، دوره قرنطینه که از 17 مارس،27 اسفند 98 در سراسر کشور برقرار شده، پس از 15 آوریل،27 فروردین نیز ادامه خواهد یافت.
ادوار فیلیپ نخست وزیر فرانسه، پنجشنبه شب اظهار داشت، انتها قرنطینه به صورت تدریجی اجرا می گردد و همه مناطق کشور و یا همه افراد همزمان از آن خارج نخواهند شد.
نظارت 160 هزار پلیس بر محدودیت های اجتماعی
نشریه فوربز نیز نوشت: کریستف کاستانر وزیر کشور فرانسه اعلام نموده که 160 هزار نفر از نیروهای پلیس این کشور در جاده ها و بزرگراه های فرانسه برای نظارت بر تداوم محدودیت های اجتماعی در آستانه عید پاک مشغول به فعالیت هستند.
او در حساب توئیتر خود نوشته است: هیچ گونه اهمالی مجاز نیست. زندگی، در معرض خطر است. امروز، امشب و همه انتها هفته، بازرسی ها توسط پلیس و ژاندارمری در سراسر کشور انجام می گردد. در اماکن مربوط به تعطیلات، اماکن عمومی و هر جایی که لازم باشد.
فرانسه آدینه شب در تازه ترین آمار رسمی خود اظهار داشت، در 24 ساعت گذشته، 588 نفر از مبتلایان به کرونا در بیمارستان ها جان خود را از دست داده اند که بالاترین آمار جان باختگان از هنگام شیوع این ویروس در این کشور به شمار می رود.
تا این لحظه، شمار جان باختگان کرونا در فرانسه به 6 هزار و 507 نفر رسیده است. در مجموع 82 هزار و 165 نفر به کرونا مبتلا شده و 14 هزار و 8 نفر بهبود یافته اند.
اگر چه مقام های فرانسوی می گویند شمار بیمارانی که در وضع شدید بیماری قرار دارند، کاهش یافته است، اما در زمان حاضر فرانسه پس از ایتالیا و اسپانیا بالاترین آمار جان باختگان کرونا در اروپا را دارد.
رونگیس Rungis بزرگترین بازار مواد غذایی در اروپا سردخانه خود را در پاریس به نگهداری تابوت های اجساد جان باختگان ناشی از ابتلا به بیماری کووید-19 اختصاص داده است.
به گزارش فرانس 24 از خبرگزاری فرانسه، دفتر مرکزی پلیس فرانسه در بیانیه ای اعلام نموده که نخستین تابوت ها از روز آدینه در این سردخانه جای گرفته و خانواده های جان باختگان می توانند از روز دوشنبه به آنها دسترسی داشته باشند.
این بازار همزمان با این اقدام، به فعالیت اصلی خود و فروش مواد غذایی نیز ادامه می دهد.
سردخانه رونگیس، ظرفیت 800 تا یک هزار تابوت را دارد.
خبرگزاری فرانسه به نقل از دیدیه لالمان رئیس پلیس پاریس گزارش داده است که این اقدام برای کاهش فشار شدیدی که بر سازمان دهندگان سردخانه ها وجود دارد، ضروری بود. این مقام پلیس گفته که پیش بینی می گردد این بحران برای چندین هفته ادامه یابد.
به گفته پلیس فرانسه، پاریس، بیشتر از دیگر مناطق فرانسه از اپیدمی ویروس کرونا متاثر شده است. تابوت های قربانیان از این سردخانه به قبرستان های فرانسه و یا خارج از این کشور انتقال داده می شوند.
هشدار فرانسه نسبت به عوارض جانبی بعضی داروهای یاری درمانی کرونا
یورونیوز هم نوشت: نهاد نظارتی بر سلامت فرانسه نسبت به عوارض جانبی داروهایی که برای مقابله با مالاریا و ایدز به کار می فرایند و در کنترل بیماری کرونا نیز اثر دارند، هشدار داد.
به گفته این نهاد نظارتی سه نفر از مبتلایان به کووید-19 که سرخود این داروها را مصرف نموده اند، تا به امروز جان باخته اند. بیش از 30 مبتلای دیگر نیز با عوارض جانبی حاد این داروها روبرو شده اند.
بر اساس گزارش این نهاد نظارتی، داروی هیدروکسی کلوروکین با نام تجاری به پلاکونیل اثرات جانبی سوئی بر روی بعضی از مبتلایان داشته است.
آژانس ملی نظارت بر سلامت ساختار پزشکی فرانسه در پی ادعای یکی از متخصصین عفونی این کشوراین گزارش را منتشر نموده است.
دیدیه رائول پروفسور و رئیس موسسه عفونت های خاورمیانه ای مقیم شهر مارسی مدتی است با انتقاد از سخنان مقامات وزارت بهداشت این کشور تاکید می نماید هیدروکسی کلوروکین تاثیر فراوانی بر بهبود بیماران مبتلا به کووید-19 دارد.
با این حال آژانس ملی نظارت بر سلامت ساختار پزشکی می گوید حتی داروی مبارزه با مالاریا، لوپوس، هم نمی تواند بدون تجویز پزشک از سوی مبتلایان به کووید-19 مصرف گردد.
هم چنین این نهاد دولتی فرانسه تاکید نمود که ترکیب دو نوع آنتی بیوتیک، آزیترومایسین و کالترا، که برای درمان بعضی از بیماران مبتلا به ایدز استفاده می گردد به دلیل عوارض جانبی که دارد نباید بدون دستور پزشک مصرف گردد.
تا این لحظه، شمار جان باختگان کرونا در فرانسه به 6هزار و 507 نفر رسیده است. در مجموع، 82هزار و 165 نفر به کرونا مبتلا شده و 14هزار و 8نفر هم بهبود یافته اند.
اگر چه مقام های فرانسوی می گویند که شمار بیمارانی که در وضع شدید بیماری قرار دارند، کاهش یافته است، اما در زمان حاضر فرانسه پس از ایتالیا و اسپانیا بالاترین آمار جان باختگان کرونا در اروپا را دارد.،ایرنا
اخبار مربوط به ویروس کرونا در ایران و دنیا را اینجا بخوانید
منبع: ایران آنلاین