به روزرسانی تحریم های مرتبط با خطوط کشتیرانی ایران توسط آمریکا

به گزارش کتاب ارزان، وزارت خزانه داری آمریکا فهرست به روز شده ای از تحریم های مرتبط با خطوط کشتیرانی ایران منتشر کرده است.

به روزرسانی تحریم های مرتبط با خطوط کشتیرانی ایران توسط آمریکا

به گزارش خبرنگاران از فارس، وزارت خزانه داری آمریکا فهرست به روزشده ای از تحریم های مرتبط با خطوط کشتی رانی ایران منتشر کرده است.

در این فهرست که روی وب سایت دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا (اوفک) قرار گرفته نام بیش از 100 کشتی قرار گرفته است.

وزارت خزانه داری آمریکا گفته تغییراتی را در فهرست SDN (فهرست افراد ویژه مشخص شده و بلوک شده) اعمال کرده و آن را به روزرسانی کرده است.

وزارت خزانه داری آمریکا برای این کشتی ها از سه برچسب ایران [IRAN]، مقررات تحریم های مربوط به اشاعه سلاح های کشتار جمعی [NPWMD] و مقررات تحریم مالی ایران [IFSR] استفاده کرده است.

برای برخی از این نفتکش ها علاوه بر ارتباط با خطوط کشتی رانی جمهوری اسلامی ایران بهانه های دیگری هم ذکر شده است.

وزارت خزانه داری آمریکا هنوز بیانیه ای برای توضیح درباره این فهرست منتشر نکرده است.

روز جمعه خبرگزاری رویترز به نقل از منابعی گزارش داده بود دولت آمریکا به دنبال تحریم دست کم 40 نفتکش خارجی به بهانه تجارت با ونزوئلا است.

این منابع حمل و نقل دریایی که با خبرگزاری رویترز مصاحبه می کردند گفتند که تحریم های احتمالی علیه نفتکش های مختلف به زودی اعمال خواهد شد.

این خبر پس از آن اعلام شد که پنج نفتکش ایران، بی توجه به قوانین تحریم های یکجانبه آمریکا برای تحویل سوخت به ونزوئلا وارد آب های این کشور شدند.

چند هفته پیش، پنج نفتکش فاکسون، فورچون،پتونیا، فارست و کلاول از تنگه جبل الطارق به مقصد آمریکای لاتین عبور کردند و به سمت ونزوئلا حرکت کردند.

آمریکا این اقدام را نقض قوانین تحریم های یکجانبه خود علیه ایران و ونزوئلا می داند و گفته در حال بررسی گزینه های خود برای پاسخ به آن است.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 20 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: discountbook.ir شناسه مطلب: 1092

به "به روزرسانی تحریم های مرتبط با خطوط کشتیرانی ایران توسط آمریکا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "به روزرسانی تحریم های مرتبط با خطوط کشتیرانی ایران توسط آمریکا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید