روان شناسی رنگ در تبلیغات؛ معنی و کاربرد هر رنگ در تبلیغات چیست؟

به گزارش کتاب ارزان، به طور کلی در دنیای کسب وکار، رنگ ها ابزاری تأثیرگذار بر رفتار، افکار و برداشت افراد از سرویس های مختلف به شمار می آیند. در حقیقت، رنگ های به کار رفته در بخش های مختلف هر یک از سرویس های یک کسب وکار بر دیدگاه، واکنش کاربر و تفسیر او از سرویس مد نظر تأثیرگذار هستند؛ بنابراین احتیاج است تا به منظور داشتن تبلیغی پیروز برای سرویس های مد نظر خود از نحوه تأثیرگذاری رنگ ها مطلع باشیم. به همین دلیل، در این مقاله قصد داریم تا تأثیر روان شناسی رنگ در تبلیغات را آنالیز نموده، معنا و مفهوم هر یک از رنگ ها در فرایند بازاریابی را تشریح کنیم.

روان شناسی رنگ در تبلیغات؛ معنی و کاربرد هر رنگ در تبلیغات چیست؟

جهت دریافت مشاوره خدمات تعرفه طراحی کاتالوگ دیجیتال از بهترین و مجربترین طراحان کشور همراه ما باشید. از طراحی تا چاپ کاتالوگ های تبلیغاتی حرفه ای را با بهترین قیمت از ما بخواهید.

مفهوم روان شناسی انواع رنگ در تبلیغات

1. رنگ قرمز

قرمز رنگی بسیار قدرتمند و پویا بوده که نشان دهنده احتیاجهای جسمی افراد از جمله ابراز محبت، عشق، ترس یا وحشت است و همچنین می تواند بیان نماینده احتیاج به بقا در آنان باشد. به علاوه، قرمز رنگی بسیار پرانرژی است که می تواند دوستی و قدرت را به تصویر بکشد. این رنگ از سوی دیگر، می تواند نشان دهنده تنفر و خشم نیز باشد! رنگ قرمز در دنیای واقعی معمولاً در علائم توقف، فیلم های ترسناک یا برای استفاده در سرویس های ارائه شده در روزهای مناسبتی خاص به کار گرفته می گردد.

با توجه به آن چه که بیان شد، استفاده از رنگ قرمز در تبلیغات در جهت جلب توجه کاربران و جذب سریع آنان خواهد بود. به بیان دیگر، اگر می خواهید حضوری قدرتمند در میان کاربران داشته و توجه آنان را جلب کنید، می توانید از رنگ قرمز در تبلیغات خود بهره ببرید. در عین حال، همواره باید در استفاده از این رنگ دقت کافی داشته باشید؛ چرا که علی رغم قدرت بالا در جذب مخاطب، به همان اندازه نیز ممکن است منجر به بروز واکنش های منفی شدید از جانب آنان گردد.

2. رنگ نارنجی

رنگ نارنجی معنای روان شناختی بسیار جالبی دارد؛ چرا که قدرت و انرژی رنگ قرمز را با حس دوستی و سرگرمی رنگ زرد ترکیب می نماید. در حقیقت، این ترکیب باعث می گردد تا از دیدگاه روان شناسی رنگ در تبلیغات، رنگ نارنجی نمایانگر راحتی، سرگرمی و حال خوب باشد. به بیان دیگر، رنگ نارنجی برای جذب کاربران در سرویس های آرامش، راحتی، تهیه غذا و سرپناه مورد استفاده قرار می گیرد. از سوی دیگر، روان شناسان معتقدند که رنگ نارنجی موجب افزایش اشتها نیز می گردد. بنابراین در هنگام ارائه سرویس های مرتبط با غذا به رنگ های نارنجی توجه کنید!

همچنین رنگ نارنجی رنگی انگیزه بخش شناخته می گردد که باعث افزایش مثبت نگری در افراد شده و اشتیاق آنان را برای زندگی افزایش می دهد. بنابراین می توان گفت که رنگ نارنجی در حالت کلی برای ایجاد راحتی و آرامش در اوقات سختی به کار می رود و همچنین برای نمایش سرویس های سرگرمی در تبلیغات انتخابی مناسب است. با توجه به آن چه که بیان شد، از جمله کاربردهای رنگ نارنجی در تبلیغات می توان به استفاده در رویدادهای ورزشی، بازی ها یا سرویس های ارائه میوه و غذا اشاره نمود.

3. رنگ زرد

آیا می دانید که رنگ زرد اولین رنگی است که نوزادان به آن واکنش نشان می دهند؟ به طور کلی، رنگ زرد مظهر شادی، خوشحالی و خوش بینی است. در حقیقت، هر چیز شادی تقریباً همواره به رنگ زرد نمایش داده می گردد. بنابراین می توان گفت که رنگ زرد به خصوص رنگ های با طول موج بلند در روان شناسی رنگ در تبلیغات به منزله بالاترین میزان تأثیرگذاری روی کاربر بوده و در عین حال ساده ترین رنگ برای افزایش بازدید است.

با توجه به آن چه که بیان شد، استفاده از رنگ زرد از دیدگاه کاربرد رنگ در تبلیغات برای مواردی همچون برانگیختن روحیه کاربران، الهام بخشی و جلب اعتماد آنان کاربرد دارد. البته به خاطر داشته باشید که استفاده بیش ازحد از رنگ زرد ممکن است نتیجه ای عکس داشته باشد. به بیان دیگر، رنگ زرد می تواند موجب تشدید اختلالات ترس یا اضطراب در افراد گردد؛ بنابراین سعی کنید تا در فرآیند بازاریابی به منظور انگیزه بخشی به کاربران به نسبت متعادلی از این رنگ بهره ببرید. در حالت کلی، رنگ زرد معمولاً در چهارراه ها، چراغ های هدایت، شکلک های فضای مجازی یا پنجره ویترین مغازه ها مورد استفاده قرار می گیرد.

4. رنگ سبز

رنگ سبز معمولاً نمایانگر تعادل و هارمونی است. در حقیقت، رنگ سبز توانایی تشخیص موارد درست را از نادرست فراهم می آورد چرا که این رنگ مابین احساسات و منطق مخاطب تعادلی نسبی برقرار می نماید. از سوی دیگر، رنگ سبز بیشتر از سایر رنگ ها در طبیعت نمایان بوده و مظهر بقا، زندگی و آرامش است. همچنین می توان گفت که رنگ سبز نمایانگر رشد بوده و برای مواردی همچون رشد گیاهان، افزایش درآمد و ثروت نیز به کار می رود.

در حالت کلی، رنگ سبز برای به تصویر کشیدن سلامتی، بقاء و تسکین استرس به کار می رود. در عین حال، بر اساس نظریه های روان شناسی رنگ در تبلیغات، رنگ سبز می تواند جنبه های منفی داشته و نشان دهنده مالکیت افراطی و ماتریالیسم (توجه افراطی به بُعد مادی همه چیز) نیز باشد. با توجه به آن چه که بیان شد، رنگ سبز معمولاً در سرویس های مرتبط با طبیعت، مبادلات مالی، فروشگاه های آنلاین مبتنی بر سلامت و رستوران ها به کار گرفته می گردد.

5. رنگ آبی

رنگ آبی به منزله اعتماد و اطمینان بوده و نشان دهنده قابل اعتماد بودن چیزی، مسئولیت پذیری و آرامش بخشی آن است. به همین دلیل، رنگ آبی از جمله پرطرفدارترین رنگ ها در دنیا به شمار می رود. در واقع، رنگ آبی برخلاف رنگ قرمز واکنش های ذهنی بیشتری در خصوص کاربران به همراه داشته و موجب کاهش استرس و آرامش بخشی در آنان می گردد. با این حال، متأسفانه رنگ آبی از جمله آخرین رنگ هایی است که کاربران متوجهش می شوند. از همین روی، در صورت استفاده زیاد از آن می تواند به منزله فاصله یا سردی تعبیر شده و غیردوستانه به نظر برسد.

به طور کلی، آبی رنگی پسندیده است که می تواند در هنگام برقراری روابط مابین افراد، به خصوص در بازاریابی منجر به ایجاد احساس آرامش و اعتماد به برند می گردد. با توجه به آن چه که بیان شد، از منظر کاربرد رنگ در تبلیغات، می توان گفت که رنگ آبی معمولاً در ابزارهای تمرینی، بیمارستان ها و فراوری آب های معدنی به کار گرفته می گردد.

بیشتر بخوانید: تصویر برند چیست و چگونه به یک کسب و کار یاری می نماید؟

6. رنگ بنفش

رنگ بنفش بیشتر به تخیل و فانتزی بودن شناخته می گردد. در واقع، این رنگ انرژی و قدرت رنگ قرمز را با ثبات و قابلیت اطمینان رنگ آبی ترکیب نموده است؛ به همین دلیل تعادلی عالی مابین رخدادهای فیزیکی و معنوی برقرار می نماید. بنابراین می توان گفت که رنگ بنفش اغلب برای نشان دادن تجملات، وفاداری، شجاعت، وقایع رازگونه و رخدادهای فانتزی استفاده می گردد.

به طور کلی، رنگ بنفش به دلیل آرامش بخشی آن بسیار جذاب است؛ اما در عین حال برای به تصویر کشیدن رخدادهای رازآلود و فانتزی یا ایده های جدید مورد استفاده قرار می گیرد. به همین دلیل، خلاقیت اغلب با رنگ بنفش همراه است. البته دقت داشته باشید که از استفاده زیاد از رنگ بنفش خودداری کنید؛ زیرا می تواند باعث تعجب یا حواس پرتی مخاطب گردد. رنگ بنفش از منظر کاربرد رنگ در تبلیغات معمولاً برای به تصویر کشیدن نمایش های خارق العاده، افسانه ها و محصولات لوکس مورد استفاده قرار می گیرد.

7. رنگ صورتی

صورتی ورژن کم رنگ تر پویایی و انرژی رنگ قرمز است که حس دلسوزی و عشق بی قیدوشرط را منتقل می نماید. در حقیقت، رنگ صورتی بیشتر تأثیر فیزیکی داشته و موجب ایجاد احساس آرامش در مخاطب می گردد؛ در عین حال تأثیرگذاری کمتری در برانگیختن شور و هیجان مخاطبین دارد. بنابراین رنگ صورتی انتخابی مناسب برای القای حس مراقبت، درک و رسیدگی به احتیاجمندان است.

از سوی دیگر، رنگ صورتی نشانه امید است. همچنین به دلیل القای حس همدلی و حساسیت رنگی بسیار رمانتیک شناخته می گردد. در عین حال، استفاده بیش ازحد رنگ صورتی می تواند نشان دهنده ضعف و حتی نابالغی باشد! به طور کلی، استفاده مناسب از رنگ صورتی در کنار رنگ قرمز تأثیری عالی روی مخاطب خواهد داشت. با توجه به آن چه که بیان شد، رنگ صورتی از دیدگاه کاربرد رنگ در تبلیغات معمولاً برای ایجاد حس همدلی در بیماران سرطانی، لوازم بچه های کوچک و محصولات حمام به کار گرفته می گردد.

8. رنگ قهوه ای

گرچه رنگ قهوه ای به احتمال زیاد قابلیت تحریک و جذب مخاطبین را ندارد؛ اما با این حال مظهر ساختارمندی، امنیت و محافظت است. در حقیقت، رنگ قهوه ای حس پشتیبانی مداوم، دوستی و افزایش دارایی های مادی را ارائه می دهد. همچنین رنگ قهوه ای مظهر جدیت و واقع بینی بوده و در جایی مورد استفاده قرار می گیرد که رنگ مشکی از نظر جدیت بسیار شدیدتر به نظر رسیده و برای شرایط مد نظر مناسب نباشد.

از سوی دیگر، استفاده افراطی از رنگ قهوه ای موجب می گردد تا محصول یا سرویس مورد نظر بیش ازحد بی خطر، برنامه ریزی شده و در بعضی مواقع کسل نماینده به نظر برسد! به طور کلی، همواره به خاطر داشته باشید که رنگ قهوه ای را تنها در مواقع لزوم بهره ببرید؛ اما توجه داشته باشید که خیلی روی استفاده از این رنگ تمرکز نکنید. به طور معمول، کاربرد رنگ قهوه ای از منظر روان شناسی رنگ در تبلیغات در کمپین ها، مبلمان خانگی و کافی شاپ ها است.

9. رنگ طلایی

رنگ طلایی بسته به فرهنگ های مختلف معانی کاملاً متفاوتی می تواند داشته باشد. با این وجود، در سراسر دنیا، طلایی نمایانگر جذابیت، اعتمادبه نفس و ثروت بوده و معمولاً برای نمایش اشیای لوکس مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین رنگ طلایی می تواند یک المانی برای نشان دادن دوستی، موفقیت و کامیابی باشد.

با این حال، استفاده بیش ازحد از رنگ طلایی می تواند نشانه تکبر، اعتمادبه نفس کاذب و غرور بی جا نیز باشد. بنابراین سعی کنید تا از این رنگ برای برجسته کردن بعضی محصولات لوکس یا سرویس های کوچک بهره ببرید و به عنوان رنگ اصلی برای جذب کاربر روی آن تمرکز نکنید. با توجه به آن چه که بیان شد، کاربرد رنگ طلایی در تبلیغات برای نمایش محصولات لوکس، حلقه ها و اشیای قیمتی است.

10. رنگ مشکی

مشکی رنگ پختگی، جدیت، خودکنترلی و استقلال است. گرچه این رنگ می تواند برای نشان دادن شرارت، رازآلود بودن، افسردگی و حتی مرگ نیز مورد استفاده قرار گیرد. مشکی رنگی بسیار محافظه کارانه است که به طور معمول به منظور نشان دادن تمایل به پنهان، تحت کنترل و مستقل بودن از سایرین مورد استفاده قرار می گیرد.

به همین دلیل، رنگ مشکی برای استفاده در کنتراست های بالا و خوانایی آسان انتخابی عالی به نظر می رسد. متأسفانه از آنجایی که این رنگ بسیار قدرتمند است، استفاده افراطی از آن می تواند حس ناراحتی و منفی نگری را منتقل کند؛ بنابراین به مقدار کم و بیشتر از تصاویر در متون خود از این رنگ بهره ببرید. کاربرد رنگ در تبلیغات برای رنگ مشکی در لباس های حرفه ای، محصولات لوکس و خودروهای لوکسی همچون لیموزین است!

11. رنگ سفید

سفید رنگی کامل و خالص است و همین موضوع موجب می گردد تا این رنگ نمادی کامل از خلوص، معصومیت، پاکی و صلح باشد. همچنین رنگ سفید نشانگر آغازی دوباره یا شروعی برای ایده های جدید است. به علاوه، رنگ سفید در حالت کلی برای ایجاد فضایی خالی به منظور افزایش تمرکز و خوانایی مورد استفاده قرار می گیرد.

از سوی دیگر، رنگ سفید حالتی تعادلی از تمامی رنگ ها بوده و از همین روی معانی متفاوت از دیدگاه روان شناسی رنگ در تبلیغات می تواند داشته باشد و برای موارد متنوعی به کار رود. با این وجود، سفید رنگی عالی برای نشان دادن سادگی، پاکی و خلق ایده های جدید است. با این حال، استفاده بیش ازحد از رنگ سفید ممکن است موجب انزوا، تنهایی و پوچی گردد. در دنیای کسب وکار نیز رنگ سفید معمولاً برای نمایش کالاهایی همچون لباس عروس، پس زمینه سایت ها یا سالن های انتظار پزشکان به کار گرفته می گردد.

مفهوم روان شناسی رنگ در تبلیغات به تفکیک رنگ های روشن

Faber Birren پژوهشگر مفهوم روان شناسی رنگ ها در قرن بیستم و نویسنده کتاب روان شناسی رنگ و رنگ درمانی، نکات جالبی درباره تأثیرگذاری گروه های رنگی مختلف کشف نموده است. وی دریافت که رنگ های روشن باعث تقویت فعالیت فیزیکی و بدنی در مخاطبین می شوند؛ در حالی که رنگ های سرد و ملایم تأثیر بیشتری روی فعالیت های ذهنی و بینایی دارند.

به علاوه، او دریافت که رنگ هایی همچون قرمز، سیستم عصبی کاربران را تحریک می نمایند و این در حالی است که رنگ های نظیر آبی حس آرامش را به آنان القاء می نمایند. از سوی دیگر، رنگ قرمز و سایر رنگ های مرتبط با آن منجر بدین می شوند تا گذر زمان در ذهن کاربران بسیار کُند باشد. در حالی که رنگ های سردی همچون سبز و آبی تأثیری بالعکس دارند. بنابراین با توجه به آن چه که بیان شد، به طور خلاصه داریم:

  • رنگ های روشن باعث افزایش فعالیت بدنی می شوند؛ اما باعث می شوند تا گذر زمان در ذهن مخاطبین کندتر به نظر برسد.
  • رنگ های سرد و ملایم برای فعالیت های ذهنی بهتر هستند و باعث می شوند تا گذر زمان از نظر مخاطبین با سرعت بیشتری به نظر برسد.

بیشتر بخوانید: روانشناسی فروش؛ جملاتی برای جذب مخاطب و افزایش فروش

تفاوت مفاهیم روان شناسی رنگ در تبلیغات در فرهنگ های مختلف

همان طور که اشاره شد، رنگ ها در فرهنگ های مختلف ممکن است معنا و کاربرد متفاوتی داشته باشند. Joe Hallock محقق روان شناسی رنگ ها معتقد است که برای مثال اسکیموها از 17 عنوان مختلف برای توصیف رنگ سفید استفاده می نمایند. به بیان دیگر، اسکیموها 17 طیف رنگی مختلف برای رنگ سفید داشته و از هر کدام به منظور توصیف هوای برفی و شرایط متفاوت بارش برف استفاده می نمایند. در حالی که در سایر مناطق حدبیشتر 4 یا 5 رنگ سفید مختلف ممکن است به کار گرفته شوند.

بنابراین در حالت کلی می توان گفت که میزان درک مخاطبین و واکنش آنان نسبت به رنگ ها در فرهنگ های مختلف متفاوت خواهد بود. در حقیقت، این موضوع به اعتقادات مذهبی، سیاسی، تشریفات و ذوق هنری مخاطبین وابسته است. در نتیجه، به طور خلاصه می توان گفت که فرهنگ مخاطبان در میزان درک آنان از مفهوم روان شناسی رنگ ها تأثیر می گذارد. حتی رنگ مورد استفاده در پس زمینه وب سایت یا سایر محصولات نیز تأثیری مستقیم روی مخاطبین خواهند داشت.

به عنوان مثال، در کشور هند، رنگ قرمز نماد خلوص است و این در حالی است که در ایالات متحده رنگ قرمز مظهر شور و عشق بوده و برای نشان دادن تعطیلات مناسبتی خاص به کار می رود. بنابراین در هنگام استفاده از رنگ ها به منظور بازاریابی، جذب کاربر یا تأثیرگذاری روی مخاطبین احتیاج است تا از معنای رنگ ها در فرهنگ مخاطبین هدف خود آگاهی کافی داشته باشید.

آشنایی با ارتباط کلمات و رنگ ها

در تحقیقات صورت گرفته در یک نظرسنجی از مخاطبین درخواست شد تا برای توصیف بعضی کلمات خاص رنگ مورد نظرشان را بیان نمایند. نتایج به دست آمده به توضیح زیر هستند:

  • قابلیت اعتماد: حدود 34 درصد از مخاطبین رنگ آبی را برای این واژه انتخاب نموده، 21 درصد از آنان رنگ سفید و 11 درصد رنگ سبز را برای توصیف چنین واژه ای انتخاب کردند.
  • امنیت بالا: برای توصیف این واژه رنگ آبی به انتخاب 28 درصد از کاربران در صدر بوده، 16 درصد از آنان رنگ مشکی و در نهایت 12 درصد کاربران هم رنگ سبز را برای توصیف واژه امنیت انتخاب کردند.
  • سرعت بالا: حدود 76 درصد از مخاطبین با قاطعیت رنگ قرمز را برای توصیف واژه سرعت انتخاب کردند!
  • کیفیت پایین: حدود 26 درصد از افراد رنگ نارنجی، 22 درصد از آنان رنگ زرد و 13 درصد نیز رنگ قهوه ای را برای توصیف واژه بی کیفیت انتخاب کردند.
  • کیفیت بالا: برای توصیف کیفیت بالای خدمات یا کالایی حدود 43 درصد از مخاطبین رنگ مشکی و 20 درصد آنان رنگ آبی را به کار گرفتند.
  • تکنولوژی پیشرفته: برای توصیف تکنولوژی پیشرفته به کار رفته در چیزی حدود 26 درصد مخاطبین رنگ مشکی، 23 درصد آنان رنگ خاکستری و 23 درصد نیز رنگ آبی را انتخاب کردند.
  • قابلیت اطمینان: حدود 43 درصد از مخاطبین رنگ آبی را برای توصیف قابلیت اطمینان و 24 درصد آنان نیز رنگ مشکی را انتخاب کردند.
  • قدرت یا جسارت: برای توصیف این ویژگی، انتخاب 29 درصد از مردم رنگ بنفش، 28 درصد از آنان رنگ قرمز و در نهایت 22 درصد نیز رنگ آبی بود.
  • ترس یا نابودی: حدود 41 درصد مردم رنگ قرمز و 38 درصد آنان نیز رنگ مشکی را برای توصیف این واژه استفاده کردند.
  • سرگرمی: حدود 28 درصد مردم رنگ نارنجی، 26 درصد آنان رنگ زرد و 17 درصد نیز رنگ بنفش را برای توصیف این واژه استفاده کردند.

بنابراین در حالت کلی می توان گفت که آبی رنگی است که بیشتر مخاطبین آن را رنگ آرامش می دانند اما این در حالی است که رنگ آبی به ندرت کاربرد دیگری می تواند داشته باشد. همچنین از دیدگاه روان شناسی رنگ در تبلیغات، تأثیرگذاری رنگ مشکی کاملاً به محتوای مورد نظر بستگی دارد. به عبارت دیگر، بسته به ماهیت محتوا این رنگ می تواند نمایانگر کیفیت بالا، قابلیت اعتماد، ترس یا حتی نابودی باشد. حال اگر بخواهیم هر یک از موارد فوق را در قالب تصویری خلاصه کنیم، خواهیم داشت:

مفهوم روان شناسی رنگ ها به تفکیک جنسیت مخاطبین

نظرسنجی صورت گرفته روی چندین مخاطب زن و مرد نشان داده اند که از نظر روان شناسی رنگ ها تأثیر متفاوتی روی هر یک از زنان و مردان می توانند داشته باشند. به طوری که هر یک از مخاطبین بسته به جنسیت خود واکنش متفاوتی به رنگ ها نشان می دهند. بنابراین بر اساس این نظرسنجی می توان گفت:

  • آبی رنگ مورد علاقه 57 درصد از مردان و 35 درصد از زنان است. گرچه این رنگ بیشتر مورد توجه آقایان بوده است.
  • مردان نسبت به رنگ قهوه ای حس خوبی نداشته و زنان نیز معمولاً از رنگ نارنجی دوری می نمایند. در حقیقت، از نظر مخاطبین این رنگ ها نمایانگر کیفیت پایین محصول یا کوتاه مدت بودن سرویس هستند.
  • مردان نسبت به رنگ های آکروماتیک (گروه رنگ های سفید، مشکی و خاکستری) تمایل بیشتری داشته اند.
  • بیشتر زنان رنگ های براق را ترجیح می دادند اما این در حالی است که مردان نسبت به رنگ های مات تمایل بیشتری نشان می دادند.
  • به طور کلی، حدود 56 درصد از مردان و همچنین 76 درصد از خانم ها رنگ های سرد را ترجیح می دهند.
  • در نهایت، با افزایش سن هر دو گروه میزان حساسیت آنان به رنگ های نارنجی و زرد نیز افزایش می یابد.

با توجه به آن چه که بیان شد، می توان گفت که خانم ها معمولاً قابلیت بیشتری در تفکیک طیف های مختلف رنگی داشته و می توانند انواع مختلف رنگ ها را شناسایی نمایند. برای مثال، خانم ها طیف های مختلف رنگ آبی همچون فیروزه ای، آسمانی و … را از هم تمیز می دهند، در حالی که بیشتر آقایان تمام طیف های این رنگ را آبی می دانند!

بنابراین برای انتخاب انواع مختلف رنگ در تبلیغات کسب وکار خود احتیاج است تا به مخاطبین هدفتان توجه داشته و بسته به جنسیت و گروه سنی آنان رنگ های مناسب تری برای افزایش کاربر و جذب مخاطب انتخاب نمایید. برای مثال، اگر مخاطبین شما بیشتراً خانم هستند، احتیاج است تا از انتخاب رنگ های خشن خودداری کنید. همچنین اگر قصد دارید تا در کسب وکار خود کالاهای لوکس را به فروش بگذارید، از انتخاب گروه رنگ هایی همچون زرد، نارنجی و … که کیفیت پایین محصولات را به مخاطبین القا می نمایند، دوری کنید.

جمع بندی

در این مقاله به تشریح مفاهیم روان شناسی رنگ در تبلیغات پرداخته و کاربرد هر یک از رنگ ها را در جذب مخاطب مورد آنالیز قرار دادیم. همچنین دیدیم که هر یک از رنگ ها بسته به فرهنگ مخاطبین هدف می توانند تأثیرات متفاوتی روی آنان داشته باشند. در نهایت، تأثیر روان شناسی رنگ روی مخاطبین را به تفکیک جنسیت آنان مورد آنالیز قرار دادیم. به علاوه، بر اساس تحقیقات صورت گرفته بدین نتیجه دست یافتیم که برای تأثیرگذاری مثبت بر خانم ها بهتر است گروه رنگ های ملایم تر را به کار برده و در خصوص آقایان نیز روی گروه رنگ های مات تمرکز کنیم. به علاوه، برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با کاربرد رنگ ها در دنیای کسب وکار، پیشنهاد می کنیم با اهمیت موضوع رنگ در برندسازی نیز آشنا شوید. در انتها، لطفاً نظرات، تجربیات و پیشنهادات خود را در رابطه با کاربرد روان شناسی رنگ در تبلیغات در خصوص کسب وکارهای مختلف با ما و سایر کاربران در میان بگذارید.

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 19 مهر 1399 بروزرسانی: 7 اردیبهشت 1400 گردآورنده: discountbook.ir شناسه مطلب: 1215

به "روان شناسی رنگ در تبلیغات؛ معنی و کاربرد هر رنگ در تبلیغات چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روان شناسی رنگ در تبلیغات؛ معنی و کاربرد هر رنگ در تبلیغات چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید